Az EgyensúlyOM pozitív, támogató, segítő hátteret kínál azoknak, akik eldöntötték, hogy változtatnak az életükön.

A célunk elérni azt, hogy minden ember egészségesen és kiegyensúlyozottan élje az életét.

Mi mindannyian megküzdöttünk azokkal a kihívásokkal, amik előtted állnak. Tudjuk, hogy együtt könnyebb, ezért pozitív, támogató hátteret biztosítunk. Együttműködünk, mert csak együtt működünk.

Az EgyensúlyOM keretein belül célunk segítő kezet és támaszt nyújtani azoknak, akik szeretnének  változtatni az életükön és az optimális egyensúlyra törekednek. Legyen lelki, vagy testi teher, ami vállukat nyomja, segítünk letenni. Mindezt szelíd, tudatos módszerekkel, sportra és természetes módszerekre alapozva.

Heti rendszerességű edzéseink mellett tagjainkkal részt veszünk számos sporteseményen, versenyen, túrán. A testi fejlődés mellett képzéseinkkel és előadásainkkal a lelki és szellemi utat is igyekezzük egyengetni.

 

 

 

A sport és a képzések mellett az életmódra és az étkezésre is odafigyelünk. Segítünk megismerni azokat a praktikákat, recepteket, alapanyagokat, amik segítenek abban, hogy a célokat elérjük és az eredmények életre szólóak legyenek. Lelki segítőink célja, hogy segítsenek feloldani, megérteni azokat a folyamatokat, amik a jelenlegi életszakaszod nehéz helyzeteit okozták.

  

Egyensúlyt! blog

Napi megjelenésű blog, személyes tapasztalatokkal, tanácsokkal, számos olyan információval, ami az új életmód elkezdését segíti.

Egyensúly Rádió 

Heti megjelenésű műsor, egy órában beszélgetünk az életmódváltásról, sportról, kifogásokról, kihívásokról. Az adások az iTunesban is elérhetőek.

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Lukács Zoltán Gábor

Telefon: +36-70/598-07-31